Cégismertető

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változatOldal küldése ismerősnekOldal küldése ismerősnekPDF változatPDF változat

Cégünk sok évvel ez előtt, vidéki családi vállalkozásként indult. Az alapítókat már akkor sokéves, professzionális szakmai háttér jellemezte, ugyanakkor a ’90-es évek követelményeinek megfelelően a növekvő kis- és középvállalkozási szektor alapvető igényeire épített és bérszámfejtési illetve könyvviteli feladatokat látott el.

A piaci szektor növekedésével és változásaival együtt az elmúlt 20 évben cégünk is igen sok változáson ment keresztül. Szolgáltatásaink és szakmai hátterünk bővítése elengedhetetlen követelménye volt a nonprofit illetve közületi szektor felé történő nyitásunknak is. Munkánkat ma már jogászok, illetve könyvvizsgálók segítik, ezzel nagyobb biztonságot adva mind az ügyfelek, mind saját csapatunk számára.

Ma már ügyfeleink sorában tudhatunk úgy több, mint 100 főt foglalkoztató vállalatokat, önkormányzati társulást, civil szervezeteket, ahogyan kis egyéni vállalkozókat egyaránt.
Szolgáltatásaink széles köre már több városban is elérhető (Budapest, Ercsi, Dunaújváros).
Cégünk növekedésének záloga a folyamatos – mind szakmai, mind technikai – fejlődés, a megbízhatóság illetve az ügyfélközpontúság. Reméljük széles körű szolgáltatásaink segítségével Ön is megtalálja bennünk a megbízható partnert vállalkozásához.

Share this