Miért jó Önnek, ha cége rendelkezik saját weboldallal?



Printer-friendly versionPrinter-friendly versionSend to friendSend to friendPDF versionPDF version

Az alábbi összefoglaló az internetes jelenlét előnyeit kívánja bemutatni, rávilágítva azokra a tényekre amelyek a marketing és a közvetlen profit szerzés szempontjából a legfontosabb előnyei az interneten való hirdetésnek

Kibővült ügyfélkör, kibővült lehetőségek

Saját internetes oldalával Ön új vevők ezreit szólíthatja meg, a nap 24 órájában mindezt a szokásos hirdetési formák (szórólap, tv reklám) árának töredékéért. Az olcsó és hatékony hirdetés előnyeit nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi piacon is élvezheti. Cégünk ezt a lehetőséget többnyelvű weblapok elkészítésével segít kiaknázni.
Magyarországon a (legalább 5 főt foglalkoztató) cégek körében az internet-penetráció 2005 szeptemberében 79%-os volt. A számítógépet használó cégek 87%-a rendelkezik internet-csatlakozással [1]. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a magyar háztartások 15% rendelkezik internet hozzáféréssel [2], akkor nyilvánvalóvá válik, hogy mennyi emberhez juthat el az Ön hirdetése minden nap.

Célzott hirdetés

Az internetes keresők (Google, Origo), és a link portálok (startlap) segítségével Ön célzottan azokat az embereket szólíthatja meg, akiknek a termékét vagy szolgáltatását hirdetni szeretné. Cégünk kereső optimalizáló szolgáltatása lehetőséget ad Ön számára, hogy oldalai a találati listák élére kerülhessenek, ezáltal még több megrendelőt szólíthat meg. Általánosan ismert tény, hogy a keresés eredményei közül az első 10-20 találatnál (tehát az első néhány találati oldalnál) többet csak ritkán néznek meg az érdeklődők.

Részletes tartalom, friss információk

Weblapjának állandó frissítésével naprakész, részletes információkkal láthatja el leendő megrendelőit, vásárlóit termékeiről illetve szolgáltatásairól. Közzéteheti elérhetőségeit, árait, cégének részletes bemutatását, referenciáit mindezt tetszőleges terjedelemben. Az interneten hirdetése egyszerre lehet tömör figyelem felkeltő, illetve részletes és informatív.

Alacsony költségek

Az online üzletek működése és fenntartása hosszabb távon alacsonyabb költségeket eredményez, mint a hagyományos megfelelőik. Ezt a megtakarítást Ön a vásárlói felé is érvényesítheti, így biztosítva versenyképesebb árakat termékeinek és szolgáltatásainak. Az alacsonyabb költségek mellett szélesebb áruválasztékot hirdethet. Reklámüzenete a legkorszerűbb és legkreatívabb formát öntheti a széles spektrumú médiának köszönhetően (hang, kép, animáció, szöveges tartalom), amely segítségével a fogyasztók könnyebben fogadják be reklámüzeneteit. Egy online kisvállalkozás marketing költségeit elemezi az alábbi cikk [3].

A fenti összefoglaló a teljesség igénye nélkül számba vette milyen lehetőségeket kínál az online jelenlét az üzleti élet számára. Cégünk a Pranczék Könyvelési Irodája Kft fő célja, hogy az IT területen járatlan cégtulajdonosok, üzletemberek számára komplett internetes marketing megoldásokat nyújtson, melyek az egyszerű weboldal készítésen és a kapcsolódó szolgáltatásokon kívül, az internetes marketing más formáira is kiterjednek. Fontos megjegyeznünk azt is, hogy a közelgő "második" internetes forradalom is egy sor új kiaknázatlan lehetőséggel, és ezzel együtt mérhetetlen profittal kecsegteti azokat a cégeket akik időben élnek az új lehetőségekkel [4].

Kereső optimalizálás

Cégünk valamennyi weboldalát kereső optimalizáltan készíti ezzel növelve tovább az internetes hirdetések hatékonságát. Mit is takar a kereső optimalizálás? Ön megad különböző kulcsszavakat, mi pedig megpróbáljuk elérni, hogy az internetes keresők, találati listájában a fenti kulcsszavakat begépelve az Ön oldala minnél előrébb jelenjen meg, lehetőleg kerüljön be az első 10 találat közé, ezzel növelve tovább oldala látogatóinak számát!
Referencia oldalunkon látható az általunk készített weboldalak mellett, néhány olyan kulcsszó amelyekre optimalizálva lettek, így a gyakorlatban is ellenőrizheti új szolgáltatásunk hatékonyságát!

Források

[1] SG hírmagazin http://www.sg.hu/cikkek/41977
[2] SG hírmagazin http://www.sg.hu/cikk.php?cid=34355
[3] PrimOnline hírmagazin http://hirek.prim.hu/cikk/48987/
[4] Netpreneur hírmagazin http://www.netpreneur.hu/content/view/55/33/

Share this
0
Your rating: None

Comments

Post new comment

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.