Vezetői tanácsadás

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változatOldal küldése ismerősnekOldal küldése ismerősnekPDF változatPDF változat

Ezen szolgáltatásunk a vállalatirányítás, a pénzügyi vezetés és a számviteli háttér hármas fogatának csúcsa. Kulcsszavai az információ, a tervezhetőség és a pontosság. Lényegét tekintve magas szintű kontrolling szolgáltatásokkal ötvözzük az adószakértői és számviteli hátteret. Időszakos személyes konzultációkkal és helyszíni egyeztetések révén szolgáltatunk naprakész, pontos, használható információkat partnereink számára.

Partnereink igényeihez igazodva időszakos elszámolásokat készítünk: havi, negyedéves, féléves riportokat, pénzügyi jelentéseket, melyek alapján folyamatosan követhetővé válik az adott időszaki tervhez való viszonyítás és a rövid, ill. hosszú távú pontos és precíz tervezés lehetősége. Igény esetén ezt angol nyelven is el tudjuk készíteni, ill. konzultáció alkalmával ki tudjuk értékelni.

Számos vállalkozásnak gondot jelent a kintlévőségek kezelése. E téren is partnereink keze alá dolgozunk. Amennyiben erre igény van, elvégezzük vevőkintlévőségek egyeztetését, hogy önnek már csupán az elkészített fizetési meghagyást kelljen kiküldenie.

Share this